Unieke kans voor 6 Kinderverpleegkundigen

Het Prinses Máxima Centrum breidt uit! En daarom bieden we in oktober 2019 zes kinderverpleegkundigen de kans om zich met ons unieke leertraject 'Maximaal op maat' op te laten leiden tot volleerd kinderoncologieverpleegkundige. Pak jij deze kans met beide handen aan? Laat dan op onderstaand formulier je gegevens achter.

Jij, de ambitieuze kinderverpleegkundige


Wanneer je in het Prinses Máxima Centrum je eerste stap over de drempel zet, dan zal je het waarschijnlijk voelen kriebelen. Hoe kan ik hier veilige zorg gaan leveren aan kinderen met kanker? Hoe kan ik bijdragen om de zorg voor deze groep kinderen te verbeteren? De kennis en ervaring als kinderverpleegkundige heb je al; wij bieden je de mogelijkheid om je helemaal te specialiseren in de kinderoncologie.

Leertraject op maat

We bieden hiervoor een leertraject aan op maat. Je begint bij de basis van kinderoncologie en gaat telkens een verdiepingsslag maken, naarmate je hier langer werkt. Zo ga je aan het begin van je carrière in het Máxima kennismaken met alle aspecten van kinderoncologie. Uiteindelijk ontwikkel je jezelf tot volleerd kinderoncologieverpleegkundige, die in staat is hoogcomplexe zorg te verlenen op een van onze afdelingen. En er zijn nog veel meer hoog specialistische functies waarin je kan doorleren. We bieden je vanaf dag 1 een opleidingstraject op maat: Máximaal op maat! Zodat jij je maximaal inhoudelijk kan ontwikkelen in de kinderoncologie.

Ambitie én op zoek naar balans?

Misschien zit jij als kinderverpleegkundige in een fase van je leven dat balans in werk en privé extra belangrijk voor je is. Ook dan gaan we graag met je in gesprek! Want wij bieden jou mogelijkheden om bijvoorbeeld je werktijden en –dagen optimaal af te stemmen op jouw mogelijkheden. Zo kennen we twaalfuur diensten in combinatie met hotelovernachting en zelfroosteren. Máximaal in balans noemen we dat. Dus heb je ambitie genoeg en ben je als kinderverpleegkundige vooral op zoek naar een inspirerende werkomgeving mét oog voor jouw mogelijkheden? Laat het ons weten!

Ik wil meer weten!

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden die het Prinses Máxima Centrum mij als kinderverpleegkundige biedt om een volgende stap in mijn carrière te maken. Neem daarom vrijblijvend contact met mij op.

Kinderverpleegkundige

Heb jij ook die máximale drive?


In welke fase van je loopbaan of carrière jij ook zit: als jij de drive hebt om de beste in je vak te willen zijn, dan bieden wij jou daarvoor alle mogelijkheden en alle support. En je werkt in een gloednieuw top specialistisch zorg- en researchcentrum voor kinderen met kanker. Uniek in Nederland en Europa. Met maar één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven!
Heb jij diezelfde drive die wij hebben? Dan gaan we graag met je in gesprek.
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Persoonlijke en professionele ontwikkeling
- Persoonlijk opleidingsplan
- Optie voor 12-uursdiensten
- Mogelijkheid tot zelfroosteren
- Werken bij een Europees topcentrum
- Zorg en research werken integraal samen
- Allés draait om het kind!
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Actuele vacatures