Kom jij werken in onze unieke apotheek?

Wij zoeken gepassioneerde medewerkers voor onze unieke apotheek waar de bereiding én levering van geneesmiddelen voor de kinderen in het Prinses Máxima Centrum plaatsvindt.

Als je in het Máxima komt werken, dan weet je gelijk waarvoor je het doet. Ervaring in het bereiden van geneesmiddelen is niet noodzakelijk. Dan leren we je dat. Dagelijks ben je in contact met ‘onze’ kinderen. Alle kinderen met kanker uit heel Nederland worden hier behandeld.

Gespecialiseerd en persoonlijk

Het Máxima is een gespecialiseerd centrum waar de zorg voor kinderen met kanker is geconcentreerd. Dat maakt dat ook de apotheek gespecialiseerd en volledig is ingericht op kinderen met kanker. Alles draait om het bereiden en zorgen dat geneesmiddelen veilig toegepast worden. Veel ziekenhuizen hebben het klinische deel en het poliklinische deel van de apotheek gescheiden. Bij ons is dat juist vanuit één team georganiseerd, zodat ouder en kind steeds dezelfde gezichten zien. En zodat de apotheekmedewerkers opgeleid en deskundig kunnen worden in de behandeling van kinderen met kanker. We werken in een gloednieuw gebouw met een ‘state of the art’ uitrusting waaronder twee hightech VTGM robots in mooie cleanrooms. 

“Ook op de apotheekafdeling is de persoonlijke band met kinderen en ouders groot. Dat geeft elke dag voldoening.”

Chantal Liseur,  Teamleider apotheek

Je weet waar je het voor doet

We hebben twee grote afdelingen bij onze Apotheek, namelijk de Backoffice en de Frontoffice. Als Frontoffice Medewerker Apotheek ben je continu in contact met ouder/ kind en verpleging  en lever je de geneesmiddelen direct aan het kind. In de Backoffice van de Apotheek heb je een verantwoordelijke taak, namelijk het bereiden en op tijd leveren van de intraveneuze geneesmiddelen. Vanuit de Backoffice heb je minder contact met de kinderen, maar je weet wél heel goed waar je het voor doet. In de gangen van het Máxima kom je kinderen tegen die de door jou bereide geneesmiddelen toegediend krijgen. Dat maakt het werken bij onze Apotheek dankbaar en uniek!

Maak kennis met je buddy

Als je bij het Máxima aan het werk gaat als medewerker voor de Apotheek, dan krijg je een buddy toegewezen die jou begeleidt en inwerkt tijdens het inwerktraject. Je wordt warm ontvangen en wij zorgen er allemaal voor dat jij je snel thuis zult voelen. Tijdens de algemene introductiedagen leer je het Máxima als organisatie beter kennen. Omdat ons centrum zo gespecialiseerd en uniek is, is het werken bij ons ook anders dan bij een gewone  apotheek. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je in de Backoffice diverse praktijkgerichte werkzaamheden mag uitvoeren, zoals het bereiden van geneesmiddelen en cytostatica.  Je hoeft dus geen ervaring te hebben met het bereiden. Als je wel ervaring hebt, is dat natuurlijk heel mooi meegenomen. Bij de Frontoffice wordt juist weer  meer van je gevraagd als het gaat om je kennis van geneesmiddelen. Jouw buddy en collega’s leren jou graag alle kneepjes van het vak. 

Kom jij ons team versterken?
Je kunt morgen al beginnen!

Wij zoeken onder andere gepassioneerde Apothekers Assistenten voor de Backoffice én Frontoffice en Farmaceutische Medewerkers, die meer verdieping willen in hun vak en zinvol werk voor kwetsbare kinderen willen doen. Kom jij die passie met ons delen? 

Is solliciteren nog te vroeg?
Dat snappen we.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die het Máxima jou als Apothekersassistent of Farmaceutisch Medewerker biedt om een volgende stap te maken? Laat je gegevens achter en ik stuur jou alle informatie die je nodig hebt om een juiste keuze te maken. 

Informatie die je o.a. kunt verwachten:

  • Alles over de afdeling en de mensen die hier werken;
  • Een goed beeld van je doorgroeimogelijkheden;
  • Alles over de cultuur van het Prinses Máxima Centrum;
  • En nog veel meer!

Ja stuur mij wat meer informatie

Apotheek
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Grensverleggend en gepassioneerd
- Werken bij een Europees topcentrum
- Integrale aanpak tegen kinderkanker
- Apotheek met 'state of the art’ uitrusting
- Hightech VTGM robots
- (Inter)nationale samenwerkingsverbanden
- Interactie met ouder én kind
- Alles draait om het kind!
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Direct contact? Stuur ons een Whatsapp:

Whatsapp 0650006555

Actuele vacatures