Video’s van Het Máxima

Talkshow Pijnbestrijding en Sedatie 2020

Wanneer je in het Prinses Máxima Centrum je eerste stap over de drempel zet, voel je gelijk dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het comfort van onze kinderen. Wat kan ik doen om pijn, angst en stress weg te nemen en het kind maximaal veiligheid, geborgenheid en comfort te bieden tijdens de behandeling?

Lara loopt mee

In ‘Lara loopt mee’ vergezelt Lara Nieman collega’s tijdens een werkdag. Wat doen zij voor het Máxima en hoe ziet hun dag eruit?

Marcel Ton

De dag van Marcel Ton, facilitair service medewerker.

Puck Hoffman

De dag van Puck Hoffman, werkstudent.

Fieneke de Munck

De dag van Fieneke de Munck, facilitair manager.

Videovacatures

Teamleider Zorg

Als Teamleider zorg speel je een belangrijke rol in het vervullen van onze missie.

Verpleegkundigen

Jacqueline Zoon, teamleider van de dagbehandeling laat je zien wat je kunt verwachten als verpleegkundige.

Qumu in het Maxima

Prinses Máxima Centrum is een pediatrisch oncologisch behandel- en onderzoekscentrum dat alle complexe kankerzorg, onderzoek en professionele training voor heel Nederland integreert op één locatie. Tegenwoordig is het het grootste zorgcentrum in zijn soort in Europa, maar als een gloednieuwe faciliteit stond het Prinses Máxima Centrum voor een bijna onmogelijke lanceringstermijn, waardoor ze bijna 1.000 zorgverleners aan hun personeel moesten toevoegen – een 2600+ procent verhogen ten opzichte van de 36 bestaande werknemers.

En om dat te doen, heeft Prinses Máxima Centrum deze werknemers het Qumu Enterprise Video-platform geboden om authentieke, zelfgemaakte videoverhalen van het indrukwekkende team van het Centrum en hun levensreddende werk te creëren en te verspreiden naar potentiële kandidaten.

Afbeelding
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store