Video’s van Het Máxima

Videovacature Anios

Ruimte voor nieuwe ANIOS-collega’s! In het Prinses Máxima Centrum is met grote regelmaat ruimte voor nieuwe ANIOS-collega’s. Omdat de invulling per ziekenhuis nog wel eens wil verschillen, hebben we een kort filmpje gemaakt om je te laten zien wat de kansen en mogelijkheden in ons centrum zien: kijk de video

Talkshow Apotheek 2020

Als je in het Máxima komt werken, dan weet je gelijk waarvoor je het doet. Ervaring in het bereiden van geneesmiddelen is niet noodzakelijk. Dan leren we je dat. Dagelijks ben je in contact met ‘onze’ kinderen. Alle kinderen met kanker uit heel Nederland worden hier behandeld.

Talkshow Kinderverpleegkundigen 2020

Als je in het Máxima komt werken, dan merk je gelijk dat alles om het kind draait. Alle zorg is rondom het kind georganiseerd en komt als het ware naar het kind toe. Het centrum is door de ogen van kind, ouder en zorgprofessionals gebouwd en ingericht en dat maakt het werken hier écht anders.

Talkshow Pijnbestrijding en Sedatie 2020

Wanneer je in het Prinses Máxima Centrum je eerste stap over de drempel zet, voel je gelijk dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het comfort van onze kinderen. Wat kan ik doen om pijn, angst en stress weg te nemen en het kind maximaal veiligheid, geborgenheid en comfort te bieden tijdens de behandeling?

Lara loopt mee

In ‘Lara loopt mee’ vergezelt Lara Nieman collega’s tijdens een werkdag. Wat doen zij voor het Máxima en hoe ziet hun dag eruit?

Facilitair Service Medewerker

De dag van Marcel Ton, facilitair service medewerker.

Werkstudent

De dag van Puck Hoffman, werkstudent.

Facilitair Manager

De dag van Fieneke de Munck, facilitair manager.

Personeelsplanner

De dag van Laura Mahieu, personeelsplanner.

Kinderoncologie
verpleegkundige

De dag van Kirsten van de Pol-Boere, kinderoncologie verpleegkundige.

Videovacatures

Er zijn op dit moment geen videovacatures.

Afbeelding
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store