Unieke kans voor toekomstige verpleegkundigen

Heb jij straks je diploma HBO of MBO Verpleegkunde? Maak dan nu alvast kennis met onze kinderen! Studeer jij komende zomer af voor HBO of MBO Verpleegkunde? Maak dan nu alvast kennis met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. En maak kennis met onze kinderen en met onze professionals!

Ben jij bijna afgestudeerd verpleegkundige! Nog even en je hebt je diploma en je kan vast niet wachten om te beginnen! Zit je boordevol ambities en wil je alles uit je vak halen? Dan moet jij ons absoluut gaan volgen! Wij zijn het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Maak kennis met onze professionals, onze kinderen en vooral ook met alle mogelijkheden die we jou bieden om jouw ambities te realiseren.

Wil je kinderverpleegkundige worden?
Kinderoncologieverpleegkundige? Verpleegkundig specialist? Alles kan!

Wij bieden je een opleidingstraject helemaal op maat, afgestemd op jouw wensen. Dus zorg dat je snel je diploma haalt en dan komen we graag met je in contact. Nu al meer weten? Stuur dan een appje op 06 52 58 37 58.

Diploma in 2020

Studeer jij nu verpleegkunde HBO-V of MBO-V niveau 4 en verwacht je in 2020 je diploma te halen? Download de App en kom alvast kijken in ons centrum. Heb je nu een vraag? Stuur dan een appje op 06 52 58 37 58.

Blijf op de hoogte!

Ja, ik studeer aankomende zomer af op niveau verpleegkunde HBO-V of MBO-V niveau 4. En ik wil graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mogelijkheden bij het Prinses Máxima Centrum. Daarom ontvang ik graag jullie digitale nieuwsbrief. Ik geef alleen toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor informatie over werken bij het Prinses Máxima Centrum.

Verpleegkundigen in spe
Ik verwacht mijn diploma te halen in

Heb jij ook die máximale drive?


In welke fase van je loopbaan of carrière jij ook zit: als jij de drive hebt om de beste in je vak te willen zijn, dan bieden wij jou daarvoor alle mogelijkheden en alle support. En je werkt in een gloednieuw top specialistisch zorg- en researchcentrum voor kinderen met kanker. Uniek in Nederland en Europa. Met maar één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven!
Heb jij diezelfde drive die wij hebben? Blijf ons dan volgen en met je diploma op zak gaan we vervolgens graag met je in gesprek.
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Persoonlijke en prof. ontwikkeling

- Persoonlijk opleidingsplan.
- Werken bij een Europees topcentrum
- Zorg en research werken integraal samen

- Allés draait om het kind!
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Direct contact? Stuur ons een Whatsapp:

Whatsapp 06 50 00 65 55