Anesthesie, Sedatie en Pijnbestrijding

We breiden ons nieuwe team uit. Ben jij een anesthesiemedewerker, sedatiepraktijkspecialist of Physician Assistant Kindercomfort? We gaan graag met je in gesprek!

De afdeling anesthesiologie

Ziekte en medische behandelingen zijn ingrijpend voor kinderen. Uit ervaring weten we dat elk kind te maken krijgt met pijn en stress door de ziekte zelf, maar ook door de behandeling en de daarbij noodzakelijke onderzoeken. Pijn heeft een negatieve invloed op kwaliteit van leven. Aangezien doelstelling van het Prinses Máxima Centrum is om de kwaliteit van leven tijdens en na behandeling zo optimaal mogelijk te krijgen, wordt expliciet aandacht gegeven aan het voorkomen en bestrijden van pijn en stress.

De lat ligt hoog!

Wij maken ons sterk voor stressvrije interventies in dagbehandeling en klinische zorg. Een breed scala aan behandelmethodieken is beschikbaar en varieert van afleiding en hypnose tot lichte (lachgas) sedatie, diepe (TIVA-) sedatie en anesthesie. Continue verbetering van de skills door training, intervisie en reflectie, zijn voor ons standaard technieken waarmee we ons open stellen om waarde toe te voegen aan het leven van de individuele patiënt. Door middel van wetenschappelijk onderzoek en verdere ontwikkeling van behandeltechnieken in ons ‘Living-lab’, werken we toe naar het doel; optimale kwaliteit van individueel leven.

Sedatie-kamer en MRI-PetCT complex

Het Maxima beschikt over een eigen sedatie-kamer complex voor korte interventies, afname van lichaamsmateriaal en het toedienen van chemotherapie. Dit complex ligt centraal in het gebouw naast de dagbehandeling en beschikt over 3 moderne behandelkamers en 5 uitslaapfaciliteiten. Voor diagnostiek en beeldvorming van ziekte, beschikt het Maxima over haar eigen MRI-PetCT complex met 4 functionele units en een geïntegreerde verkoeverruimte.

Ik wil meer weten!

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden die het Prinses Máxima Centrum mij biedt om een volgende stap in mijn carrière te maken. En om werk en privé Máximaal in balans te brengen. Neem daarom vrijblijvend contact met mij op.

Anesthesie, Sedatie en Pijnbestrijding
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Afdeling in opbouw
- Meedenken wordt gestimuleerd
- Ruimte voor persoonlijke en professionele groei
- Bijdrage aan vernieuwing van de zorg
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Direct contact? Stuur ons een Whatsapp:

Whatsapp 06 50 00 65 55

Actuele vacatures