Ben jij een specialist met een oranje hart voor onze kinderen?

Wij zoeken gepassioneerde medewerkers voor anesthesie-, sedatie- en pijnbehandeling.

Jij kunt voor onze kinderen het verschil maken. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring uit te breiden in een jong ziekenhuis. In een omgeving waar jij inbreng hebt in een warm betrokken en groeiend team.

Jij maakt het verschil

Wanneer je in het Prinses Máxima Centrum je eerste stap over de drempel zet, voel je gelijk dat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het comfort van onze kinderen. Hoe kan ik hier vanuit mijn expertise zorgen voor een optimale kwaliteit van leven? Wat kan ik doen om pijn, angst en stress weg te nemen en het kind maximaal veiligheid, geborgenheid en comfort te bieden tijdens de behandeling?

“Om niet aan de narcose te denken, verzin ik samen met mijn anesthesioloog Anke dat we op reis gaan naar Bali.”

Sanne, 11 jaar

Kwaliteit van leven staat voorop

De missie van het Máxima is: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. En vooral het stuk van kwaliteit van leven is heel relevant voor ons. Het is ons streven om ervoor te zorgen dat de kinderen bij de noodzakelijke onderzoeken en procedures zo min mogelijk pijn, angst en stress ervaren. De kinderen moeten gedurende hun behandeling puncties, onderzoeken en andere vervelende dingen ondergaan die ook met regelmaat niet kunnen worden uitgesteld. Dan is het onze taak om de kinderen op hun gemak te stellen en ze goed voor te bereiden, zodat ze de procedure met zo min mogelijk stress kunnen ondergaan.

Er is voldoende tijd voor elke patiënt

Wat het bij ons écht anders maakt ten opzichte van andere ziekenhuizen, is dat er veel tijd is voor de patiënt. De zorg is volledig rondom het kind ingericht; als een kind meer tijd nodig heeft, dan wordt dat gehonoreerd. In het Máxima omvat anesthesie het minder invasieve deel van het anesthesiologische spectrum. De uitdaging zit in de interactie, in het menselijke aspect en het contact met ouder en kind.

Kom jij ons team versterken?
Je kunt morgen al beginnen!

Wij zoeken onder andere Anesthesiemedewerkers, Pijnspecialisten, Pijnconsulenten en Sedatie Praktijk Specialisten met een oranje hart die het verschil voor onze kinderen willen maken. 

Is solliciteren nog te vroeg? Dat snappen we.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die het Prinses Máxima Centrum jou als Anesthesiemedewerker, Pijnspecialist, Pijnconsulent of Sedatie Praktijkspecialist biedt om een volgende stap in jouw carrière te maken. Laat je gegevens achter en ik stuur jou alle informatie die je nodig hebt om een juiste keuze te maken.

Informatie die je o.a. kunt verwachten:

  • Alles over de afdeling en de mensen die hier werken;
  • Een goed beeld van je doorgroeimogelijkheden;
  • Alles over de cultuur van het Prinses Máxima Centrum;
  • Onze verhuisservice, mocht je dichterbij willen komen te wonen;
  • En nog veel meer.

Ja stuur mij wat meer informatie

Anesthesie, Sedatie en Pijnbestrijding
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Grensverleggend en gepassioneerd
- Werken bij een Europees topcentrum
- Integrale aanpak tegen kinderkanker
- Cruciale rol voor innovatieve zorg
- Innovatieve research
- (Inter)nationale samenwerkingsverbanden
- Interactie met ouder én kind
- Alles draait om het kind!
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Actuele vacatures