Unieke kans voor Kinderoncologie verpleegkundigen

Ben jij nu kinderoncologieverpleegkundige? Wil je werken in het grootste kinderoncologisch centrum van Europa waar echt alles draait om het kind? Wil je meehelpen om onze missie te realiseren: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven? Kom dan naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. We komen graag met je in gesprek om te horen hoe wij een werkarrangement op maat voor je kunnen maken.

Jij, de ambitieuze kinderoncologieverpleegkundige

Wanneer je in het Prinses Máxima Centrum je eerste stap over de drempel zet, dan zal je het waarschijnlijk voelen kriebelen. Dit is immers op jouw lijf als kinderoncologieverpleegkundige geschreven: een omgeving waar zorg én research integraal samenwerken om kinderen met kanker de beste behandeling te geven. Een plek waar echt alles draait om het kind. En je werkt met de nieuwste technieken en laatste ontwikkelingen

Unieke werkomgeving

De kennis en ervaring als kinderoncologieverpleegkundige heb je al; wij bieden je de mogelijkheid om je nog verder te specialiseren in de kinderoncologie. In een unieke omgeving waar alle kinderoncologische zorgprofessionals én onderzoekers samenwerken. Nergens anders vind je zo’n werkomgeving!

Praktische ondersteuning op maat

Als kinderoncologieverpleegkundige ken je ons natuurlijk al. En waarschijnlijk spreekt het je vanuit je vak ook hartstikke aan. Maar misschien zit je met specifieke vragen over bijvoorbeeld werktijden en werkdagen, reisafstanden of wil je verhuizen en zou je daar wel wat hulp bij willen hebben. Over al die zaken gaan wij graag met je in gesprek. Om te komen tot afspraken en ondersteuning op maat.

Want ben jij die kinderoncologieverpleegkundige met ambitie dan kan je van ons hulp verwachten om je overstap naar het Prinses Máxima Centrum mogelijk te maken; Máximaal support, noemen we dat! Dus ambitie genoeg als kinderoncologieverpleegkundige en vooral op zoek naar een inspirerende werkomgeving mét oog voor jouw mogelijkheden? Laat het ons weten!

Ik wil meer weten!

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden die het Prinses Máxima Centrum mij als kinderoncologieverpleegkundige biedt om een volgende stap in mijn carrière te maken. En om mijn overstap naar Utrecht mogelijk te maken. Neem daarom vrijblijvend contact met mij op.

Kinder oncologisch verpleegkundige

Heb jij ook die máximale drive?

In welke fase van je loopbaan of carrière jij ook zit: als jij de drive hebt om de beste in je vak te willen zijn, dan bieden wij jou daarvoor alle mogelijkheden en alle support. En je werkt in een gloednieuw top specialistisch zorg- en researchcentrum voor kinderen met kanker. Uniek in Nederland en Europa. Met maar één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven!
Heb jij diezelfde drive die wij hebben? Dan gaan we graag met je in gesprek.
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Werken met de nieuwste technieken en ontwikkelingen
- Persoonlijke en professionele ontwikkeling
- Persoonlijk opleidingsplan
- Werktijden en –dagen op maat
- Werk en privé Máximaal in balans!
- Hulp bij de overstap naar Utrecht
- Werken bij een Europees topcentrum
- Allés draait om het kind!
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Direct contact? Stuur ons een Whatsapp:

Whatsapp 06 50 00 65 55

Actuele vacatures