Help jij onze missie verder te brengen?

Wij zoeken gedreven Kinderverpleegkundigen met díe specifieke drive en unieke spirit die ons centrum zo kenmerken. Natuurlijk neem jij de vakkennis mee die nodig is om dit bijzondere werk te kunnen doen.

Als je in het Máxima komt werken, dan merk je gelijk dat alles om het kind draait. Alle zorg is rondom het kind georganiseerd en komt als het ware naar het kind toe. Het centrum is door de ogen van kind, ouder en zorgprofessionals gebouwd en ingericht en dat maakt het werken hier écht anders.

Jij bent de onmisbare schakel

Het Máxima is een gespecialiseerd centrum waar niet alleen alle kinderoncologische zorg bij elkaar komt, maar ook alle research. En dat is uniek in Nederland en Europa. Een uniek centrum met een unieke missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Onze kernwaarden zijn ‘grensverleggend’ en ‘gepassioneerd’ en dat merk je in alles wat we doen. Hier werken de beste professionals en die werken nauw samen om onze missie te realiseren en met elkaar elke dag weer het beste voor het kind te doen. 

Als Kinderverpleegkundige ben je een belangrijke en onmisbare schakel. Uiteraard krijg je in het Máxima de ruimte en verantwoordelijkheid om initiatieven te nemen die de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid bevorderen. Maar wat we vooral nodig hebben, is jouw vakkennis. Jouw ervaring als Kinderverpleegkundige is van onschatbare waarde voor ons. 

“Niemand is hier beter dan de ander. We spelen allemaal een belangrijke rol in een gezamenlijk verhaal.  “

Marc Bierings,  Hoofd stamceltransplantatie

Alle ruimte voor ontwikkeling

Bij het Máxima bestaat er een open cultuur, waarin jouw bijdrage en mening tellen. We vragen veel, maar bieden ook veel begeleiding. In de basis staat de directe, integrale zorg voor het kind en gezin centraal. Als je ervoor kiest kun je doorgroeien in diverse functies, maar je kunt je ook specialiseren in een aandachtsgebied en zelfs expert worden in bijvoorbeeld onderwijs, onderzoek, Outreach, Kinder Comfort Team. Dit laatste houdt in dat we vanaf dag één als uitgangspunt hebben dat de kwaliteit van leven zo goed mogelijk moet zijn. En dat het leven van het kind zoveel mogelijk door moet gaan, hoe ziek het kind ook is. Ook is het mogelijk om aan projecten deel te nemen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend vindt regelmatig bij- en nascholing plaats en ondersteunen we je zoveel als mogelijk in je individuele wensen. Goed om te weten dat talentontwikkeling één van de speerpunten van het Máxima is.

Maatwerk is standaard

Mocht jouw persoonlijke situatie een barrière vormen om bij het Máxima te komen werken (als je bijvoorbeeld ver van Utrecht woont), weet dan dat er mogelijkheden zijn om zoveel mogelijk maatwerk te bieden. 

Kom jij ons team versterken?
Je kunt morgen al beginnen!

Ben jij die gedreven persoon en wil je je steentje bijdragen aan onze missie? En ben jij die stille kracht, denker of doener die in mogelijkheden denkt? Dan hebben we jou nodig om ons verder te helpen. Uiteraard neem je een dosis vakkennis mee.

Is solliciteren nog te vroeg?
Dat snappen we.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die het Máxima jou biedt om een volgende stap te maken? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op om jou te voorzien van de informatie waar je naar zoekt. 

Informatie die je o.a. kunt verwachten:

  • Alles over de afdeling en de mensen die hier werken;
  • Een goed beeld van je doorgroeimogelijkheden;
  • Alles over de cultuur van het Prinses Máxima Centrum;
  • En nog veel meer!

Ja stuur mij wat meer informatie

Kinderverpleegkundigen
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Grensverleggend en gepassioneerd
- Werken bij een Europees topcentrum
- Zorg en research werken integraal samen
- Optie voor 12-uursdiensten
- Mogelijkheid tot zelfroosteren
- Alles draait om het kind!
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Actuele vacatures