Unieke kans voor verpleegkundigen HBO-V en MBO-V niveau 4

Ben jij HBO-V verpleegkundige of verpleegkundige MBO-V niveau 4? En ben je toe aan een volgende stap? Wil jij je ontwikkelen richting kinderverpleegkunde en spreekt de techniek van de verpleegkunde je aan? Kom dan naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Uniek opleidingstraject

We bieden je vanaf dag 1 een opleidingstraject op maat: Máximaal op maat! Zodat jij je maximaal kan ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Jij, de echte verpleegkundige techneut 


In het Prinses Máxima Centrum worden veel verpleegtechnische handelingen uitgevoerd. Mogelijk heb je er al een aantal onder de knie, of misschien moet je de meeste nog leren. Geen probleem! Stap voor stap helpen we je om je bevoegd en bekwaam te maken bij de handelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van een centraal veneuze katheter, het werken met cytostatica, het bieden van post-operatieve zorg enz.

Jij, de ambitieuze verpleegkundige


Wanneer je in het Prinses Máxima Centrum je eerste stap over de drempel zet, dan zal je het waarschijnlijk voelen kriebelen. Hoe kan ik hier veilige zorg gaan leveren? Hoe kan ik bijdragen om de zorg voor deze groep kinderen te verbeteren? Dat vraagt niet per sé om ruime ziekenhuiservaring, maar wél om ruime inzet! Inzet om jezelf te willen ontwikkelen in je kennis en in je kunde.

We bieden hiervoor een leertraject aan. Je begint bij de basis en gaat telkens een verdiepingsslag maken, naarmate je hier langer werkt. Zo ga je aan het begin van je carrière in het Máxima kennismaken met de basisvaardigheden en basiskennis die van toepassing is op onze kinderen, de kinderen met kanker. Uiteindelijk ontwikkel je jezelf tot volleerd kinderoncologieverpleegkundige, die in staat is hoogcomplexe zorg te verlenen op een van onze afdelingen.

Ik wil meer weten!

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden die het Prinses Máxima Centrum mij als verpleegkundige biedt om een volgende stap in mijn carrière te maken. Neem daarom vrijblijvend contact met mij op.

HBOV en MBOV niveau 4

Heb jij ook die máximale drive?

In welke fase van je loopbaan of carrière jij ook zit: als jij de drive hebt om de beste in je vak te willen zijn, dan bieden wij jou daarvoor alle mogelijkheden en alle support. En je werkt in een gloednieuw top specialistisch zorg- en researchcentrum voor kinderen met kanker. Uniek in Nederland en Europa. Met maar één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven!
Heb jij diezelfde drive die wij hebben? Dan gaan we graag met je in gesprek.
Afbeelding

Waarom bij ons werken?

- Persoonlijke en professionele ontwikkeling
- Pers. opleidingsplan; Máximaal op maat!

- Werken bij een Europees topcentrum

- Zorg en research werken integraal samen

- Allés draait om het kind!
Download de mobiele app

Neem een kijkje achter de schermen

Download de app en volg onze professionals in hun dagelijkse werk. Zo kom je alles te weten over werken in het Prinses Máxima Centrum.

Download in de App Store Download in de Play Store

Direct contact? Stuur ons een Whatsapp:

Whatsapp 06 50 00 65 55

Actuele vacatures